0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Growth Magazin 2024Q2

3 490 Ft (Bruttó)

A Growth Magazin 2024Q1 számában megismerkedhetsz azokkal a szupersztárokkal, akiket megfertőzött a startup világ és megszerzett vagyonunk és hírnevük használják fel arra, hogy innovatív megoldásokba fektessenek. úttötő példája a megmozdulásnak a Vasembert alakító Robert Downey Jr. által alapított FootPrint Coalition nevű befektetési alap, ami kimondottan olyan startupokat keres, akik a bolygó védelmében fejlesztik üzletüket.

  Clear selection
SKU: N/A Category:

Leírás

Fedezd fel a hazai startup és innovációs ökoszisztéma legfrissebb fejleményeit a Growth Magazin legújabb számában! A címlapon Balogh Péter, a “Cápák között” műsor népszerű szereplője, aki 2023 évben összesen 77 befektetővel közösen több mint 1,3 milliárd forintot hoztak össze azért , hogy létrehozzák az STRT-t, az ország egyik legnagyobb startup támogató közegét, amit év végén tőzsdére is vittek. Az STRT első sikeres év történetét a Growth Magazin a hat alapító szemszögéből mutatja be. Az inspiráló interjúból egy rövid dokumentumfilm is készült a magazin olvasói számára.

Találkozz Bódis Lászlóval, a Nemzeti Innovációs Ügynökség vezérigazgatójával. Ismerd meg a “Cápák között”-ben is szerepelt Giggle történetét, a Sponsmore sportszponzorációs megoldását vagy a Diffusedrive tapasztalatait az amerikai piacról. Merülj el Pethő Anikó, Járdán Tamás, Halmi Bence érdekes beszélgetéseibe, és fedezd fel Budapest kalandos oldalát, ismerd meg az innovációban rejlő lehetőségeket, amik számodra is elérhetőek!

A kiadvány aktuális számában ingyenes előfizetést adunk a magazin streaming platformjához, ahol több mint száz órányi inspiráló tartalmat is megtalálsz!

További információk

Tömeg 0,12 kg
Méretek 26 × 21 × 1 cm

Érdekelhetnek még…