0
Ft
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Growth Magazin 2024Q3

3 490 Ft (Bruttó)

A Growth Magazin 2024Q1 számában megismerkedhetsz azokkal a szupersztárokkal, akiket megfertőzött a startup világ és megszerzett vagyonunk és hírnevük használják fel arra, hogy innovatív megoldásokba fektessenek. úttötő példája a megmozdulásnak a Vasembert alakító Robert Downey Jr. által alapított FootPrint Coalition nevű befektetési alap, ami kimondottan olyan startupokat keres, akik a bolygó védelmében fejlesztik üzletüket.

  Clear selection
SKU: N/A Category:

Leírás

A startupok világában a kudarc már nem tabu. Egyre többször kerül szóba konferenciákon, beszélgetésekben, sőt, néha még privát mentorálásokon is. De címlapon? Olyan ritkán látni egy kudarc történetét, mint a fehér hollót. Miért? Talán mert fájdalmas szembenézni azzal, hogy a statisztikák szerint a startupok 90%-a végül kudarcot vall. Zoltan Patai története, aki bezárta sikeresnek tűnő startupját, az Eversync (korábban Flawless) azért került a Growth magazin címlapjára, mert őszintén beszél a “Death Valley”-ről – arról az időszakról, amikor egy vállalkozás egyszerűen nem tud továbbmenni.

Ez nem egy sikertörténet, hanem egy tanulságos lecke mindannyiunk számára. Zoli küzdelme, ahogy tudományos módszerekre építve próbálta minimalizálni a kudarcot, majd végül mégis úgy döntött, hogy lezárja startupját, drámai, ugyanakkor megdöbbentően valóságos. És miért fontos, hogy erről beszéljünk? Mert a sikertelen próbálkozás nem a vég, hanem egy esély a tanulásra, a fejlődésre, és arra, hogy mások is levonhassák a megfelelő következtetéseket. A sikersztorik mögött mindig ott lapulnak a hibák, de ezekből tanulni kell.

A Growth magazin most először tette címlapra egy sikertelen próbálkozás történetét, mert hisszük, hogy nemcsak a sikerekből, hanem a tapasztalatokból is tanulhassunk.

A hét második felétől a boltok polcain is megtalálható a Q3-as Growth Magazin!

További információk

Tömeg 0,12 kg
Méretek 26 × 21 × 1 cm

Érdekelhetnek még…