Vissza

A Startup-Ökoszisztéma Kiemelkedő Szereplőit Díjazzák Idén Is!

A Tőkeportál, együttműködve az MBH Fintechlabbal, a MAFISZ (HFA)-vel, az ÓUVC Venture Studióval, a Startup Grinddal, a Pozi.io-val, a Startitup Győrrel, a Startup Hungaryvel, a HUNBAN-nal, a Global Startup Awardsszal, a 500VC-vel, a CIB bankkal, az InnoMaker Partnerssel és számos további startup ökoszisztéma résztvevővel, harmadik alkalommal hirdeti meg a startup-szakma díjazottjait. Az „Év Startupja”, „Év Befektetője”, „Év Ökoszisztéma-építője”, „Év Mentora” és „Év Közösségi Finanszírozási Kampánygazdája” kategóriák győzteseit idén is ünnepélyes keretek között hirdetik ki.

Az esemény díszvendége és díjátadója Kádár Tamás lesz, a SEON egyik alapítója, aki a jelenlegi legsikeresebb magyar startup képviselőjeként várja, hogy átadhassa a díjakat. Az ünnepélyes ceremónia december 7-én lesz a Create26 helyszínén, ahol a tavalyi győztesek is részt vesznek, hogy gratuláljanak az idei díjazottaknak.

A tavalyi évben a SEON és az ételmentő Munch startupok kapták meg a díjat, a közösség pedig Szakacsits Szabolcsot, a Tuxera alapítóját, és Balogh Petyát, a tőzsdére lépő STRT alapítóját jutalmazta. Az „Év Mentorai” címet Hild Imre (OUVC), Verő Barbara (Futureproof Consulting) és Várdy Zoltán (The Launch Code) kapták, míg az „Év Kampánygazdája” elismerést a Fehér Nyúl kisüzemi sörfőzde érdemelte ki, 120 millió forintos tőkebevonással.

A szavazás még november 30-ig tart, ahol a közönség is kifejezheti véleményét a jelöltekre vonatkozóan. A szavazás linkje és további jegyvásárlási lehetőség: https://tokeblog.hu/startup-mikulas-best-of-startups-gala/. További információkért forduljon az ecosystem@tokeportal.com e-mail címre, vagy tekintse meg a tavalyi esemény beszámolóját: https://tokeblog.hu/startup-utoszilveszter-2022/.

Next Post

Sam Altmant menesztették az OpenAI-tól
Back to Top