Vissza

Fundraising Masterclass és a régió vezető startup szakértői a pénteki Central European Ecosystem Summit (CEES)-on

E hét péntekén több, mint 40, 14 országot képviselő neves előadót hallhatnak a csodás Néprajzi Múzeum konferenciaközpontjában a CEEcosystem Summit résztvevői. Hild Imre, az Óbudai Egyetem frissen alapított kockázatitőke-alapjának a vezetője, Szeles Nóra, a hazai közösségi finanszírozást elindító Tőkeportál egyik alapítója, Ács Zoltán, a Magyar Fintech Szövetség (a MAFISZ, angolul HFA) elnökeként és az MBH Fintechlab ügyvezető igazgatójaként, Márton István, az MVM Smart Future Lab vezetője, Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója, és Oszkó Péter, az OXO Technologies NyRt. igazgatóságának elnöke közös platformnak tekintik az eseményt, annak érdekében, hogy a sikeres exitet célzó, és tőzsdeképes cégek kinevelésére is képes hazai startup-ökoszisztéma nemzetközileg is versenyképessé váljon. 

A startup-ökoszisztéma szereplői közül előad továbbá a Lunar Inkubátor, a Startup Hungary, a Pozi.io, a Future Founders, a HunBan, a Startup Grind, a tőzsdére készülő STRT, valamint a family officeok közül a TFL Capital és a GFS Consulting. Számos igen neves külföldi szakértő is előad, így a legnagyobb brit crowdfunding platformot, a Seedrs-t alapító Jeff Lynn, az egyik legnagyobb globális befektetési platform, az OurCrowd partnere, Bán Dénes, aki a címben szereplő előadást is tartja. És itt lesz a régió egyik legnagyobb kockázatitőke-befektetője, a 500VC török regionális vezetője, Tunya Irkad, ahogy több, az USA-ból hazánkba települt befektető, mint Jared Schrieber és a nemrégen az Interactive Venture Partners-hez csatlakozó Mary Alcantara és Czirják László is. 

Az egyetemi startup programokat a Corvinus oldaláról bemutató Milos Milocsevics, valamint a MOME Innovációs Központjának litván vezetője, Lasma Ivaska is előad. A hazai nagyvállalati szektor inkubátorai közül az MVM Smart Future Lab Zrt. lesz jelen. A kiállítók között az innovációs szektor képviselőjeként a Dolphio Technologies, a befektetési tanácsadókat az Univerz Invest, a proptech, illetve az ingatlanszektort a NEO Property Services Zrt képviseli. A késő estébe nyúló eseményt egy zenés-táncos vacsora zárja a múzeumban. Másnap, szombaton délután folytatódhat a kapcsolatépítés az igencsak érdekesnek ígérkező Unicum túra során, amire a Zwack Múzeumban kerül sor, ahol a Füves Bár a spontán pitchelésre is helyt ad a kisvállalkozók körében nagyon népszerű Vallalkozas-okosan.hu workshopját követően.

A szervező csapat, a Tőkeportál.com, az InnoMaker Partners, a Jövő Innovációiért Közhasznú Alapítvány, a Tech In The City, a Startup Grind Budapest, az Óbuda Uni Venture Capital, az MBH Fintechlab és a Magyar Fintech Szövetség számára kiemelten fontos a best practicek terjedése, az egymás hibáiból való tanulás, a tudásmegosztás, azaz az ökoszisztéma szervezése. 

A részletes program és az igen kedvező árú jegyek az esemény weboldalán találhatóak.

A konferencia főtámogatója az MVM. 

További információkért írjon az ecosystem@tokeportal.com-ra.

  • Az Innomaker Partners a piacra lépő vállalkozásokat segíti tanácsadóként

  • A Magyar Fintech Szövetség a hazai fintech szolgáltatók érdekeit képviselő szervezet

  • Az MBH Fintechlab volt az első hazai fintech inkubátor

  • A Jövő Innovációiért Közhasznú Alapítvány kutatás-fejlesztéssel foglalkozik

  • Az Óbuda Uni Venture Capital a legfrissebb kockázatitőke-befektető és venture studió

  • A Startup Grind nemzetközi startup-inkubációs program

  • A Tech in the City egy hazai technológiai inkubációs és mentorprogram

  • A Tőkeportál az első hazai befektetéscélú közösségi finanszírozási szolgáltató

2023.11.07.

Next Post

Bookkeepie – Ismerd meg a könyvelői marketplace történetét!
Back to Top