Vissza

Milyen egy jó Onepager? – OUVC

Az Obuda Uni Venture Capital és a Growth Magazin saját gyártású produkciójában megismerheted a befektetői gondolkodásmódot.

„🎙️ Itt az OUVC legújabb podcast adása! Szántó Károly, az OUVC csapat Venture Stúdiójának vezetője és Hild Imre, az ügyvezető igazgató, megmutatják mi kell egy tökéletes onepagerhez.

🔍 Ebben az epizódban őszintén elárulják, mire figyelnek leginkább és milyen tipikus hibákat vétenek az alapítók. Ez a rész igazi gyöngyszem minden startup számára, aki szeretne kiemelkedni a tömegből.

⏰ A műsor első fele már elérhető, tökéletes kikapcsolódás a mai napra. Ne felejtsd el meghallgatni a második részt is, ami jövő hét csütörtökön jelenik meg!

🚀 És most jön a legizgalmasabb rész: küldd be a saját onepageredet, hogy élő adásban elemezzük! Ez a lehetőség arra, hogy értékes visszajelzést kapj szakemberektől a projektedre. Várjuk a jelentkezőket a vert.mate@obudaunivc.com címre.

#OUVC #Podcast #StartupVilág #OnePagerKulcsok #ÜzletiStratégia #ÉlőElemzés #KülddBeMost #InnovációsBeszélgetések #VállalkozóiÚt

Készítette: Growth Magazin

Next Post

A Startup-Ökoszisztéma Kiemelkedő Szereplőit Díjazzák Idén Is!
Back to Top