Vissza

Salarify – Miért ne lehetne minden nap fizetésnap? – Host: Jared Schrieber [EN]

Radák Bence és a Salarify története Jared Schrieber kérdéseiből kiderül – Angol nyelven

“Kezdetben azt hittem, hogy az első lépés egy vállalkozásban az, hogy pénzt szerezz, amit ma már tudok, hogy messze áll a valóságtól. “

Hallgasd meg Radák Bence történetét a Growth – Streaming platformján eredeti nyelven is, ahol Jared Schrieber a Salarify egyik angyalbefektetője kérdezte Radák Bencét, a cég alapítóját és ügyvezetőjét. Őszinte beszélgetés befektető és alapító között.

Mivel foglalkozik pontosan a Salarify?

A Salarify célja, hogy mindenki számára hozzáférést biztosítson a fair pénzügyekhez. Ezt úgy valósítjuk meg, hogy payroll adatokat rendszerezünk és ezekhez transzparens hozzáférést biztosítunk: legyen szó a ledolgozott munkabérekről vagy pénzintézetek felé a munkáltatói és jövedelmi adatokról. Kezdetben a megkeresett jövedelemhez való egyszerűbb hozzáférési lehetőséget kínált a platform. Jelenleg a fizetési adatok hozzáférhetősége és felhasználása felé skálázódik.

Mit jelent a ledolgozott jövedelemhez való hozzáférés?

A ledolgozott jövedelem hozzáférés – vagyis Earned Wage Access (EWA) – a korai fizetési hozzáférés vagy azonnali fizetési hozzáférés. Most már sok terminológiája van, de ez annyit jelent, hogy bármely alkalmazott képes hozzáférni a már megkeresett, de még ki nem fizetett béréhez a hónap bármely napján.

Next Post

THE FIRST TRUE LAND OWNERSHIP PLATFORM IN THE METAVERSE
Back to Top