Vissza

,,TE DÖNTESZ!" – 2022Q2

Ismét megjelentünk és még többet lehet hallani rólunk, hiszen immáron minden tekintetben hivatalosan is magazinról beszélünk.

Ismét megjelentünk és még többet lehet hallani rólunk, hiszen immáron minden tekintetben hivatalosan is magazinról beszélünk. Vonalkódtól az ISSN számon át volt pár – mondjuk úgy -, izgalmas kör és olykor felesleges kiadások is, de ilyen ez a szakma.

További számos kísérletet végzünk annak érdekében, hogy a Growth Magazin kimagasló élményt és minőséget adjon olvasóinak.

Korábbi visszajelzésekből ugyanis kiderült, hogy sokan szívesen olvasnák végig a teljes cikket és nem mindenkinek van kedve vagy hangulata meghallgatni azt. Ha esetleg korábban még nem ismerted volna a magazint, elárulom, hogy a tartalmak korábban nem jelentek meg teljes terjedelmükben, hanem azt csak meghallgatva tudtad „elolvasni”. Ezen változtattunk, mégpedig azért, mert nem akarunk mi dönteni helyetted.

Ettől a számtól kezdve Te döntesz, hogy olvasod, vagy hallgatod a tartalmakat. Mindenesetre 20 oldallal bővültünk és ismét igyekeztünk emelni a színvonalat. Kutatásunkban utánajártunk a 2022 első negyedév hazai startup történéseinek, valamint az országok unikornis „tenyésztő” képességének is. Mindezeken felül pedig teszteljük a technológiát is, így néhány tartalmat már AI által tudsz meghallgatni.

Tovább fejlesztjük előfizetői rendszerünket is és létrehoztunk egy VIP csomagot is, ami tartalmaz egy intelligens névjegykártyát is. Ha érdekel a fejlődésünk, érdemes vissza-nézned a számokat, és máris láthatod micsoda változáson megy keresztül minden egyes számmal a termék. Mert bizony termékként kezeljük, hiszen minden megjelenés egy iteráció, egy masszív három hónapos sprint, amiben építkezünk, szépítkezünk és mindezt miért?

Mert kell a változás, az inspiráció, a fejlődés és a szereplők együttműködése. Azért, hogy ne csak autonóm entitások tevékenykedjenek külön-külön, hanem egymás felé fordulva építsük fel a kollektív bölcsességünk szisztematikus rendszerét. A modern társadalmunk teljesen digitalizált értékrendjéből egy hagyományos médiumhoz nyúltunk vissza, hogy kiszűrjük a zajt, képviseljük a törekvést, az egymástól tanulást és azt, hogy ha jobb világot akarunk, akkor kezdjük el mi jobbá tenni.

Bemutatjuk az #UNSTOPPABLES listánkat, amire azok a szereplők kerülnek fel, akiket megismertünk, látjuk, hogy céljaik és lendületük rendíthetetlenek, lehetetlennek tűnő akadályok és nehézségek sorával küzdenek meg nap mint nap, és akikre a vesztesek csak annyit mondanak: „Persze, neki könnyű, mert…”.

Semmi könnyű nincs benne, csak Ők már tudják a TITKOT, ami így szól:

– Nincs semmi titok, csak mész előre, ha elesel felkelsz, megrázod magad, elkönyveled, hogy ezt meg kellett tapasztalnod, és mész tovább. –

Sárközi András
Editor-In-Chief
Growth Magazin

Next Post

„FROM ZERO TO HERO”
Back to Top